445

بهترین زمان برای سرمایه گذاری در بازار املاک و مستغلات دبي

دبی یک شهر خاورمیانه ای است که به دلیل تعداد زیادی از مهاجران از کشورهای مختلف و ملیت های گوناگون بسیار متنوع است . بعضی از آنها که در دبی کار می کنند ، ترجیح می دهند به جای خرید یک آپارتمان ، یکی را اجاره کنند، زیرا آنها معتقدند که با این کار پول خود را برای خرید ملک در کشور خودشان پس انداز می کنند.The best time to invest in Dubai’s Real Estate Market

با توجه به این که کسانی که در دبی کار می کنند معمولا یک مدت زمان طولانی در دبی می مانند، و کاهش قابل توجه قیمت های بازار املاک و مستغلات ، برخی از کارشناسان می گویند که خرید یک خانه در دبی برای چنین افرادی گزینه ی مقرون به صرفه تری است . دلایلی که نشان می دهند خرید ملک  به جای اجاره در دبی گام درستی است به شرح زیر می باشند:

  • بازاری به نفع خریداران

با توجه به برآوردهای JLL،دبی در حال حاضر به دلیل این که قیمت املاکش تقریبا به یک چهارم آنچه در سال 2014 بود کاهش یافته است ، به بازار خریداران تبدیل شده است.این کاهش برای آپارتمان ها حدود 10 درصد و برای املاک ویلایی حدود 9 درصد در 2018 بوده است.

علاوه بر این، پیش بینی شده است که به دلیل اضافه شدن سهام بیشتر به این بازار،شاهد کاهش 5 تا 10 درصدی قیمت املاک در سال جاری خواهیم بود.

  • اجاره یا خرید

ماریو ولپی، مدیر فروش در دبی گفته است که خرید ملک دردبی  برای هر کسی که  قصد دارد برای هفت سال یا بیشتر در دبی بماند، اقدامی معقول تر است چرا که هزینه هایی که شخص باید در طولانی مدت برای اجاره ی ملک متحمل شود ، بسیار بالا خواهند بود.اما برای کسی که تنها قصد دارد مدت زمان کوتاهی در دبی اقامت داشته باشد، اجاره گزینه ی بهتری است.

  • سود بالاتر

حتی برای سرمایه گذارانی که نمی خواهند در دبی زندگی کنند، و فقط می خواهند از سود حاصل از اجاره ی ملک بهره مند شوند، کارگزاران بر این باورند که سرمایه گذاری در حال حاضربسیار  سودآور است.

  • قوانین جدید ویزا

قوانین جدیدی که از سوی دولت امارات برای ویزا تنظیم شده اند نیز پیش بینی می شود که تقاضا برای سرمایه گذاری در دبی ،  قیمت و اجاره ی ملک در دراز مدت را افزایش دهند. سال گذشته، دولت امارات متحده عربی اقداماتی را برای افزایش سرمایه گذاری در دبی اعلام کرد.The best time to invest in Dubai’s Real Estate Market

یکی از این اقدامات این بود که مهاجرانی که بیش از 55 سال سن دارند برای دریافت ویزای پنج ساله بازنشستگی واجد شرایط خواهند بود به شرطی که صاحب ملکی به ارزش دو میلیون درهم باشند یا پس اندازی معادل یک میلیون درهم و یا درآمدی فعال حدود 20،000 درهم در ماه داشته باشند. با توجه به قوانین جدید، پزشکان و مهندسان نیز اجازه ی دریافت ویزای طولانی مدت را دارند.

* بیشتر اطلاعات فوق بر اساس وبسایت گلف نیوزمی باشد.

* نویسنده : مارال آریانپور

error: Content is protected !!